tiistaina, huhtikuuta 26, 2016

Nätti {MakroTex-haaste}

MakroTex-challenge



Tiistai ja MAKROTEX-HAASTEEN aika. Ihan huippua miten moni uusi on löytänyt tämän haasteen ja lähtenyt leikkiin mukaan, kiitos paljon! Valotetaan hieman haasteen historiaa; aluksi oli erikseen haasteet nimeltä Teematiistai ja Makroviikot, jossain vaiheessa nämä yhdistyivät ja nimeksi tuli MakroTex ja makrojen lisäksi sai jakaa ihan tavallisiakin teemaan liittyviä kuvia. Tämän haasteen emäntä veti useampaakin haasteblogia ja ei enää pystynyt tätä MarkoTex-haastetta jatkamaan ja kyseli josko joku jatkaisi haastetta joten adoptoin sen tänne minun blogiini, koska innokkaita osallistujia oli paljon. Onhan tästä viikottain vaivaa jonkun verran, mutta kyllä tämä antaakin ja tiistain postaukset usein ovatkin viikon suosituimpia kun tilastoja katsoo

Viime viikon VESI-AIHEESEEN tulikin paljon osallistujia. Kiitos kaikille! Tällä viikolla metsästetään jotain nättiä. Onneksi näpsin kuvia jo sunnuntaina enkä jättänyt maanantaille, meillä oli nimittäin maa valkoisena ja ihan karmee räpäskäkeli. No viikonloppu oli nätti kuten näette ja on toi mun uusi kesän 2016 kausi muumimuki tosi nätti myös. EILEN postasinkin ja Instan seuraajat ovat perillä meidän kukkien katoamisesta, mutta pari nättiä krookusta sentään on pihassa. Saa nähdä miltä näyttävät lumen alla olon jälkeen

Viikon teema siis: NÄTTI

Ensi viikolla: LEHTI (siis kasvin)



Happy Tuesday all - it's time to shoot something pretty for this week's challenge. My newest mug is very pretty, the weather was also pretty last weekend and spring flowers are pretty too

Our theme: PRETTY

Next week: LEAF









Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle.

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!



 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos. Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!



Pieni Lintu - MakroTex challenge






 









43 kommenttia:

Retromoderni kirjoitti...

Nyt pukkaa mansikkaa ja kukkaa, niin nättii :D

riitta k kirjoitti...

Nättiä on!

Sara - Villa Emilia kirjoitti...

Ihania kuvia! :)

Anna Amnell kirjoitti...

Kas, siellähän uusi Muumi-muki! Onko Muumi-mukeja ollutkaan ennen pinkin ystäville?

Lumikallion Outi kirjoitti...

Nättiä on ja onneksi pupu ei ihan kaikkia syönyt. :D Naurattaa vieläkin Pupudraama, hih!!

EstherH. kirjoitti...

Nätti tuo muumimuki ja nättiä kukkia :)

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Tämä on kyllä suloinen muki. Olen monta kertaa harkinnut haasteisiin lähtemistä, mutta aina se on jäänyt...

Siiri / Pilkettä-blogi kirjoitti...

Ihana tuo uusi muumimuki! En ollut vielä bongannutkaan, mutta taidanpa tietää mitä ostan palkkapäivänä. ;)

SusuPetal kirjoitti...

Hienoa bokehia mukin taustalla!

Lumi ei todellakaan ole nättiä tähän vuodenaikaan!!

Ninette kirjoitti...

Ihana aurinkoista sinun kuvissasi! Meillä on tosi synkkä sää tänään, postasin kuvia viime vuodelta... Hyvää päivänjatkoa sinulle! :)

Satu kirjoitti...

Kivat kuvat ja pupu siis oli kilttija jätti sinulle pari kukkaa ;)
Itselläni on kovin ristiriitaiset tunteet tuota uutta muumimukia kohtaan....en tiedä tykkäänkö vai en...jotenkin 'halvan' näköinen verrattuna entisiin kuviin, jotenkin pliisu liian konemaisesti piirretty. Oikeesti olen pettynyt, mutta kuten mieheni sanoi: 'pakkohan se on hommata, kun kaikki muutkin on kerättynä.'

SusuPetal kirjoitti...

Ai niin, unohtui kiittää, kun tuossa kerroit makrohaasteen historiasta, todellakin jo aika vanha haaste. Ja mukavaa, että osallistujat aina välillä kuvaavatkin makroja, vaikka onneksi myös teemalla voi osallistua.

Kiitos myös itsellsi modena olemisesta ja kiitos kaikille, jotka käyvät kommentoimassa!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kyllä, nättii nättii :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Riitta :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Sara :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Onhan niitä aika monia ihan vaaleanpunaista ja pinkkiä täysvärisenäkin, kuten esim. Rakkaus, Niiskuneiti (uusi), Sosuli, Mymmeli jne. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Pupudraama ;D ;D

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos :)

Pieni Lintu kirjoitti...

No ehkä vielä jonain päivänä ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo, ostin myös ihan nyt viikonloppuna - olen kyllä nähnyt jo joillakin kavereilla FB:ssa tän :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi kiitos myös sinulle ahkerasta osallistumisesta :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Tää on livenä paljon kivempi mitä kuvissa, mä oikeesti tykkään. Aluksi vähän kummaksuin myös tota punaista ääriviivatyyliä, mutta se sopii kuuman kesäillan sävyksi aika hyvin oikeestaan. :) Jospa nyt seuraavat muutamat kesämukit olis tätä samaa tyyliä ;)

Hannele Toivon Vintiltä kirjoitti...

Oi onpas krookuksen sisällä kaunis kukka (tai itöemiähän ne oikeasti taitaa olla). Hiukan kelasin alaspäin ja on se niin viattoman näköinen tuo krookuksilla herkuttelija.

Pieni Lintu kirjoitti...

Se ryökäles on käynyt viime yönä syömässä nämä viimeisetkin kukkaset, voi vitsit!

Kristiina kirjoitti...

Tosi kiva muumikuppi ja todella kauniit krookuskuvat.

T. Täysin arkista

Kristiina kirjoitti...

Ei tainnut aita auttaa.

T. Täysin arkista

arleena kirjoitti...

Kuvat ovat kauniin nättejä.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Kristiina - juu ei aita pidätellyt pitkäkorvaa :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Arleena :)

Heli kirjoitti...

Krookukset on niin ihania, kevät <3! Ja muumimukit :)!

SusuPetal kirjoitti...

Valitettavasti en pääse jättämään kommenttia blogiisi, pitäisi olla tili google plussassa, Heli, mutta ihana lumpeenkukka ja tytär!

Mustarastas laulaa kirjoitti...

Pieni lintu onpa sinulla ihana muumimuki!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos :)

M Tom kirjoitti...

Tuo muki on aikas kiva ja oon kovasti miettinyt: haluanko sen ihan varmasti? Mulla olis kyllä se lahjakortti vieläkin Iittalan myymälään käyttämättä. Jäin nyt kuitenkin odottelemaan, josko syksyllä tulisi sitä Ystävyys-sarjaa lisää ...

Unknown kirjoitti...

Kauniita kuvia!

Pieni Lintu kirjoitti...

Tää on kyllä nätti muki, vaan on moni muukin :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei muumilaakso ja vallaton ihana muumimuki. Itselläni rusakko loikkinut jo monena keväänä puputtamassa pihalla ties mitä poskeensa...Sen verran yritän suojata nuorehkoa jalavaa että pihani ainoan tulmen oksia kerännyt muutaman puun rungon suojaksi. Kuulema vanha konsti suojata runkoja näiltä luonnon eläviltäja niin söpöiltäkin jyrsijöiltä.Yllätys oli aikamoinen kun huomasin itse Kurre-Oravan popsivan parvekkeelle unohdetusta lampaantaljasta vanua niin kiivaasti että oli naurussa pitelemistä. :D Marianne V, onnesi@hotmail.com

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi kurre! :D Olisko repinyt pesätarvikkeeksi sitä!? :) Meidän pihassa on sammalta jonkun verran ja ihmettelin miksi siinä on isohkoja aukkoja kunnes eräänä päivänä näin ikkunasta kuinka talitiainen nyhti sammalta isoja tukkoja ja vei jonnekin :)

Tuta kirjoitti...

Ihana muumimuki, mulla on se ostamatta vielä! Nättejä ovat myös kevään ensikukkaset:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Tuta :)

Teresa S kirjoitti...

Mietinkin näinkö teeman nimen vaihtumisesta jotain unta ja ihmettelin miksi kaikilla teeman nimi oli nätti, vaikka omin silmin se oli vielä sievä. Hih! Ei kai sillä niin väliä, samaahan nuo tarkoittavat. ;) Minäkin sain lahjaksi tuon muumimukin.