keskiviikkona, helmikuuta 10, 2016

Perunanarsissit {linky}

Wednesday around the World-linky



Huomenta! Pieni keväinen ripaus olohuoneeseen; löysin Lidlistä keväisiä kukkia. Valkkasin kulhon, joissa sipuleista törrötti vain pienet alut. Näin saa ihailla kukkien kasvua pidempään

Jonkunlainen mielikuva, että nämä saattaisivat olla perunanarsisseja. Lappu lensi niin nopeasti roskikseen kun lähdin tekemään asetelmia. Kaksi päätyi Iittalan Kastehelmi-tuikkuihin, loput keittiön ikkunalle sinkkiastiaan


Good morning! A little touch of spring in our livingroom; I found lovely spring flowers from local Lidl. I think these are called bridal crown!?















Pieni Lintu




Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ.


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE.



Feb 10, 2016

10 kommenttia:

Leila kirjoitti...

Ihanat kuvat!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Leila :)

Unknown kirjoitti...

Beautiful photography. So crisp & clear :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Sarah :)

Sirpa kirjoitti...

Perunanarsissi tuo minun mielestäni on. Se on ihana sipulikukka; minä en vielä tänä keväänä ole siihen asti päässyt, menen vielä helmililjoissa, jotka myös ovat aivan lemppareitani.
Nyt vasta olen alkanut uskoa, että sipulikukkaa ei tosiaan tarvitse kastella, jos se on vielä sipulissaan kiinni, vaan sipulista pitäisi riittää kukalle kaikkea niin kauan kuin se nyt ylipäänsä jaksaa kukkia. Tämän uskominen avaa kummasti lisää mahdollisuuksia sipulikukkien sisätiloihin sijoittelussa. : ) Tuo sun idea laittaa sipuli Kastehelmi-tuikkuun on ihana, lopputulos on tosi sievä! Pitää kokeilla jotain vastaavaa, kiitos vinkistä! Ja kuvanautinnosta tietty myös! : )

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi oi, mä olen ripsinyt vettä noille aina välillä. :D No hyvinpä ovat voineet - ovat kasvaneet toooosi paljon tuosta mitä kuvat otin ja kovasti kukkivat. Kauniit tuoksuvat kukat! <3

Laura Parkkonen kirjoitti...

Siis aivan ihanat! :) Mun täytyy varastaa sun idea! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Siitä vaan :D

Sirpa kirjoitti...

Eipä kai siitä kastelusta nyt varsinaista haittaa voi olla, mutta varsien pituuskasvua se saattaa turhan paljon lisätä, näin minulle on sanottu.
Ostin ennen joulua hyasintti-istutuksen, joka oli tehty kivaan puiseen laatikkoon, ja kun varmistelin, että onhan siellä muovitus, ettei vesi tule läpi, niin kerrottiin, että on, mutta kastelua ei tarvita. ihan hyvin aukesivat kaikki kukat, vaikka olivat ihan nupullaan ostettaessa. Enkä ainakaan pannut merkille, että ne mitenkään erityisen nopeasti olisivat kuihtuneet, mutta en tietysti tiedä mitä veden lisääminen olisi vaikuttanut.
Kun ostaessani harmittelin, että kukat kyllä ehtivät kuihtua jouluksi, niin kivasti vielä neuvottiin, että kannattaa sitten ostaa vaan uudet hyasinttiruukut ja vaihtaa niistä suoraan uuden sipulikot laatikkkoon. Niin tein, ja nyt siinä on ne helmihyasintit, ja seuraavaksi tulee joko uudet helmihyasintit tai sitten just nuo perunanarsissit. : )

Pieni Lintu kirjoitti...

No nää mun omat on kasvanu ihan hirveen korkeiksi!!! :D Varmaan just kastelun vuoksi!!!!