tiistaina, joulukuuta 08, 2015

Joulukuu {linky}

MakroTex-haaste



Kahvia, käsitöitä ja vähän jotain herkkua - joulukuussa ulkona on mäntti ilma, pimeää ja ankeaa. Kivempi puuhastella siis sisällä. Villalangasta on tulossa sydän, huopuu pesukoneessa. Katsotaan mitä tuosta tulee. Postaan jos onnistuu..heh! Novita lähetti yllärinä langan ja ohjeen

Tämä MakroTex-haaste tulee olemaan auki pidempään, saa jakaa useammankin postauksen jos haluat. Pakko hiukan karsia aikataulusta asioita. Tapaamme loppukuusta muistojen merkeissä

Teemamme: JOULUKUU

Seuraava haaste 29.12:
MUISTOJA VUODELTA 2015



This time our linky will be open for a bit longer. Feel free to share several posts if you want to. We'll see you in the end of this year with new theme and memories

Our theme now: DECEMBER

Next challenge 29.12:
MEMORIES FROM 2015






Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle.

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!



 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos. Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!



Pieni Lintu - MakroTex challenge






 









24 kommenttia:

Taina K kirjoitti...

Ihanan valoista kuvat jälleen, niin joulukuu kuin onkin!:) Kieltämättä meinaa olla hieman kiirusta, tämä aamu on ihan poikkeuksellinen, kun menen vasta yhdeksäksi töihin ja saan olla hetken kotona ihan yksin! Arjen luksusta!:)
Mukavaa joulunalusaikaa Lintunen!<3

Anna Amnell kirjoitti...

Pehmeä ja herttainen bloggaus.:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Yksin kotona ees hetken, se on ihanaa :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos :)

riitta k kirjoitti...

Herkän kaunista ja niin paljon vaaleaa valoa taas kerran! Mukavaa joulun odotusta!

you-wee because kirjoitti...

Without your moomin's mug no life quality in winter time, right!? ;-)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos :)

Pieni Lintu kirjoitti...

I have a new mug for every post :D

you-wee because kirjoitti...

Now...
...I see!

Pieni Lintu kirjoitti...

You should see my mug collection. :D And there will be new mugs every year... :P Oh dear!!! But we are not using all, like rare mugs that you can't find in stores anymore ;)

This one is my husband's favorite mug: http://3.bp.blogspot.com/-jX48UnqIOCc/VKrsofvSG7I/AAAAAAAAoks/xLdICzpaAbI/s1600/pime%C3%A4%C3%A47.JPG

:D :D :D

Sara - Villa Emilia kirjoitti...

Tosiaan valoisia ja tunnelmallisia kuvia!
Tällainen verkkaisempi tahti on hyvä nyt joulun alla. Saatanpa linkata muitakin postauksia, jos sitä lunta vaikka vihdoin tulisi... :)
Ihanaa joulukuuta!

Pieni Lintu kirjoitti...

Siitä vaan, linkkejä kehiin - saattaa kyllä olla että ihan kaikkia en ehdi käydä kommentoimassa :)

pappilanmummo kirjoitti...

Kahvin kera siitä saa monin verroin parempaa, sanotaan ja kun kunnon kahvit on nauttinut, taas piristyy ja jaksaa touhuta. Niin ja kirkasvalolamppu piristää myös. Tsemppiä.

Pieni Lintu kirjoitti...

Sellainen lamppu voisi olla hyvä!!

arleena kirjoitti...

Ihanan tunnelmalliset kuvat

päikkä kirjoitti...

Ihanan vaalea seesteisyys kuvissasi.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Arleena :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Päikkä :)

M A R I K A kirjoitti...

Kauniit kuvat, kuten aina :) ihanaa joulukuuta!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Marika :)

Irkkunen kirjoitti...

Sulonen toi muumimuki, se kertoo kaiken mitä joulun valmisteluun tarvitaan =) kiireetön aamuhetki takkatulen ääressä, meillä ei kyllä takkaa oo mut kynttilät aamulla sytytettiin ajaa ehkä pikkasen asiaa..
Näyttää kivalta joulukuusi kuvissasi! Toivon sulle kiireettömiä aamuhetkiä jotta saat päivääsi voiman jonka tarvitset! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos :)

Irja Viirret kirjoitti...

Nätit rauhoittavat joulukuvat..

Pieni Lintu kirjoitti...

:)