lauantaina, helmikuuta 14, 2015

Yksin

Alone



Mitä äidit tekevät jos sattuvat saamaan yhtäkkiä ylimääräisen yksin kotona-parituntisen? Minä hoidan äkkiä ärsyttävät tiskiröykkiöt pois ja turhat lelut ja tyynyt pois lattioilta. Avaan kaihtimet (miehet pitää niitä kiinni kun pelaavat) ja nautin valosta. Kahvin kanssa voi salaa syödä sen viimeisen laskiaispullan jääkaapista ja toivoa, että ei jää kiinni..eihän kukaan muista, että niitä olikaan jäljellä!!? Sitten voi vaikka ottaa blogikuvia, istua muokkaamassa niitä tai vastailla blogikommentteihin ja vierailla toisten blogeissa.

Mitä sinä teet jos olet yksin kotona?



What do you do if you get few extra hours home alone time? I really enjoy these hours. First I clean up messy home and then eat something super delicious and maybe read some blogs or answer to your comments.








Isoveljelle semmoset terveiset, että nämä sun tekemät jakkarat on vähän liiankin tykättyjä täällä meillä. Jos joskus innostut askartelemaan-paskartelemaan näitä lisää niin ei haittaisi jos meillä olisi kolmaskin, ei tarvi olla ihan samanlainen ja voin vaikka jotain maksaakin. Tai sitten ompelen tai neulon teille jotain palkaksi!!!? Vink vink!



Mukavaa lauantaita kaikille!!

Enjoy your Saturday!!!




28 kommenttia:

Nelly kirjoitti...

Juurikin tuota samaa (ilman kaihdin-juttuja) tai katson jotain jännää sarjaa, jota ei voi lapsen läsnäollessa katsoa!

Uraaiti kirjoitti...

Minäkin katson telkkarista kaikki ne romanttiset hömppäkomediat joita muut eivät yleensä halua katsoa. Syön herkkuja. Mutta jos minulla on ylimääräistä vapaa-aikaa en yleensä ole kotona vaan ulkona lenkillä, salilla tai kaupungilla ystäviä tapaamassa. Kivaa viikonloppua! :)

Maarit kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta. :) Ihanan värikkäät villasukat ja kylläpäs veljesi onkin tehnyt upeita jakkaroita! :) Olen huomannut, että linkitä blogisi linkin kautta tulee edelleen vierailijoita blogiini, mikä onkin huippujuttu! Mietinkin, että olisiko sinulle suuri vaiva vaihtaa linkin osoite ohjaamaan uusille sivuilleni? Oikein hyvää ystävänpäivää sinulle! :)

päikkä kirjoitti...

Kuuntelen lempimusiikkiani, kun meidän teini ei oikein tykkää äidin musiikki mausta. Minullakin iskee heti siivousvimma kun olen yksin. Kahvin juonti jonkun pienen herkun kanssa kuuluu myös asiaan.

Tuire kirjoitti...

Yksin otan lattekahvin ja nautin rauhasta. :) Hyvää ystävänpäivää! <3

Ninette kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Itse yritän tehdä kaikki tuo mitä sinä kirjoitit, mutta aina ei onnistu - joskus minä vaan mietin "nyt minulla on 4 tuntia itselleni" "nyt on jäljellä 3 tuntia..." etc etc ja silloin vaan stressaantun! tarvitsen lisää yksintuntia! Hyvää ystävänpäivää sinulle! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät kahvit ja jännittäviä dekkareita ja murhajuttuna pyörimään ruutuun. Tiskiröykkiöihin en koske enkä pyykkivuoreen,koska niitä voin selvitttää lastenkin läsnäollessa. Karmivaa kauhua ja kahvia kehiin :D Maria

Kristallikimara.fi kirjoitti...

Nyt kun lapset ovat isoja, nautin yksinäisyydestä eri tavalla, kun silloin kun olivat pieniä ja menivät isän kanssa pihalle. Siloin tosiaan siivosin ja laitoin ruokaa ja .... Nyt taidan tehdä tuota bloggailua enenmmän ja vähemmän tai nautin vain hiljaisuudesta.

Taina K kirjoitti...

Kiva postausaihe!:) Ja kuulostaa jotenkin samalta, jos saan olla ihan yksin kotona.;D Hyvää ystävänpäivää!:<3

Pieni Lintu kirjoitti...

Me yleensä katsotaan joku ohjelma miehen kanssa kun pojat menee nukkumaan. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Mä en viitsi tuhlata sitä yksinolon mahdollisuutta lenkkeilyyn, tapaan käydä iltaisin lenkillä kun muut on kotona - se on sellanen pakoretki ku alkaa jo rasittaa kaikki kinastelut ja riidat ja "äiti anna sitä ja tätä" niin laitan noille iltapalan ja lähden juoksulenkille. :D Tuo että saa olla yksin kotona on aika harvinaista meillä niin siksi en viitsi silloin lähteä mihinkään kotoa. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Jep, vaihdettu! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Meillä myös lapset ei tykkää kuunnella musiikkia kotona. Maanantaina olin kipeenä pois töistä ja mieskin tuli lounasaikaan kotiin niin laitettiin progee soimaan. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Kahvi kuuluu kyllä asiaan. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi ei, noin ei pidä alkaa ajattelemaan. :D Yölläkin jos ei saa unta niin ei saa alkaa laskemaan "jos mä nyt nukahdan niin ehdin nukkua vielä 4 tuntia". :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Asiallinen meno!!! :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Hiljaisuus on kyllä outoa! :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Taina. :)

Jonna kirjoitti...

Mä keitän aina ekana kahvit jos mulle suodaan hetki yksinäisyyttä :-) yleensä puuhailen omia ompelujani ja joskus vaan ihmettelen sohvalla hiljaisuutta.

P.s. ylimakeet nuo sukat!

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi se on ihanaa kun saa levittää kankaat rauhassa ja miettiä mitä ompelisi. :)

M A R I K A kirjoitti...

Juurikin tuota samaa teen ja tällä hetkellä vielä :D
Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle ihanainen♡

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Marika. :)

Nonna kirjoitti...

Mulla myös ensin siistimistä, jonka jälkeen vasta voi istahtaa ja nauttia rauhasta ja kaffesta, teestä tai lasista viiniä vaikkapa...

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi ollapa nyt viiniä kotosalla! Niin on ollut ällö viikko. :P

S kirjoitti...

Joskus viikaan pyykkiä kaappiin tai pyyhin kaapistoja, toisinaan juon kahvia/tetä ja kirjoitan päiväkirjaa, välillä katson rikossarjoja, silloin tällöin otan nokoset...Mitä milloinkin. Mutta arvokasta aikaa se on, pienikin hengähdystauko ihan itselle.

Pieni Lintu kirjoitti...

Arvokasta, nimenomaan. :)

Anu kirjoitti...

Oi. Just tuommoista sen pitääkin olla. Minäkin joudun oikein hätyyttämään miehen pois jaloista, kun lapset on koulussa, että saa edes hetken olla rauhakseen. Silloin en tee yhtään mitään. Tai ainakaan mitään "järkevää". Täälläkin avataan verhot ja nautitaan valosta. Syön jotain hyvää ja ehkä katson jotan hömppää. Tai sitten käyn blogikierroksella, teen uusia postauksia valmiiksi.

Yksinolo on kyllä parasta silloin tällöin. Ei tarvitse huolehtia kuin itsestään :)

Ihanat kuvat tässä postauksessa. Aurinkoista sunnuntaita <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Bloggaukseen se minunkin aika usein suuntautuu. :)