torstaina, toukokuuta 21, 2015

Moni kakku päältä kaunis, mutta...

Delicious but not so pretty


Pojat pyysivät täytekakkua, semmoinen syntyy aika nopeasti. Harmi kun meillä ei ollut mansikoita, ei edes pakastimessa. No banskua, kermavaahtoa, mehua kostukkeeksi ja vähän hilloa, suklaapalleroita päälle. Ruma kuin mikä, mutta erittäin herkullinen

Illalla löysin kiitoskirjeen yöpöydältäni - tuo mun ekaluokkalainen on niin herttainen. Suloisia ovat myös ketunleivän lehdet, nehän on sydämiä


My boys wanted a cake so we made one. This one is super easy recipe and gluten-free. Later I found a thank you note on my bedside table - oh my sweet boy


GLUTEENITON TÄYTEKAKKU / GLUTEN-FREE CAKE

4 munaa / eggs
1,5dl sokeria / sugar
1,5dl perunajauhoja / potato flour
2tl leivinjauhetta / 2 teaspoons of baking powder

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää kuivat aineet, seikoita. Kaada leivinpaperille uunipellille. 225c ja 5-7min. Täytä makusi mukaan.

Whip sugar plus eggs. Add baking powder and potato flour. 225 celsius and 5-7minutes. Yummy with whipped cream, bananas etc.












6 kommenttia:

P ja pienet kirjoitti...

Voi ihanat- sinä joka kakkutoiveen toteutit ja pieni poika joka noin kauniisti kiitti- tuli oikein hyvä mieli lukiessakin ♥ Leppoisaa loppuviikkoa teille!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos! <3

Miru kirjoitti...

Oi ihanaa ♥ Pienet pojat on parhaita ♥

Pieni Lintu kirjoitti...

Onhan ne! :D

Irkkunen kirjoitti...

Nami niin hyvän näköinen että...💚😊 Slurps! Täytyypä huomenna kans tekasta tollanen...kiitos ihanasta ideasta 🐦 raikkaat kuvat, toi hento vihreä tekee sen...

Pieni Lintu kirjoitti...

Kevään vihreä on kyllä nätti. :)