perjantaina, elokuuta 29, 2014

Less sugar, less flour - more eggs

Pannukakkusia




Aina välillä teen lapsille iltapalaksi pikkupannareita. Mulla ei näihin mitään reseptiä ole sanoa, mutta tavallisen lättytaikinan muutan niin, että jauhoja tulee vain lusikallinen, munia paaaljon, sokeria vain ripaus - teelusikallinen leivinjauhetta nostattaa hauskasti pikkupannarit. Muumimamman pannukakkuja! Uppoaa lapsille hyvin, kyytipojaksi mummun keittämää hilloa makeutta tuomaan.


Pancakes with homemade (thanks to my mom) jam! Delicious!!!













Muista kurkata myös COMMUNAL GLOBAL-blogin puolelle katsomaan upeat perjantai kuvamme ympäri maailmaa!!

Please remember to visit our COMMUNAL GLOBAL-blog to see our lovely Friday photos around the world!!





Iloista viikonloppua kaikille!!



Happy Weekend to all!!!

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sorry, I didn't have a recipe - I just put things together.. :D

      Poista
  2. What a yummy recipe... we have a version called "clatite" and, as well, served with sweet homemade gem/marmelade of fruits... Lovely friday post! HAve a sunny weekend!

    VastaaPoista
  3. Cool! Looks like you keep your flour in a cornflakes tin. Great tin. Great photo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I have several of these tins, I have one for cornflakes too and other! ;)

      Poista
  4. No milk, no wheat flour, in stead of buckwheat flour and many, many eggs - then I can eat the pancakes as well!
    Uwe.

    VastaaPoista
  5. Laitatko siis lainkaan maitoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus lorauksen, joskus laitan enemmän. :D

      Poista