torstaina, toukokuuta 23, 2013

Rhubarb dessert


Kesän ensimmäiset raparperinvarret käytetty.  Muistin tämän viime kesäisen herkun, jostain blogistahan tämäkin oli napattu - vaan en muista kenen.

Laitoin pannulle nokareen voita, pilkoin raparperit pannulle ja lisäsin päälle vielä pari ruokalusikallista sokeria ja kuumensin seoksen. Kaadoin kuuman seoksen pakastimesta otettujen mansikoiden päälle ja lisäksi vielä kermavaahtoa - nam! Raparperin oksaalihapon vuoksi on hyvä syödä jotain kalsiumpitoista, kuten maitotuotteita.


I made this super easy Rhubarb dessert this week. I just chopped rhubarbs and cooked them in the pan with spoonful of butter and two of sugar. Glaced rhubarbs tastes so sweet with strawberries and whipped cream.












I'm linking to Kleinworth & Co



30 kommenttia:

  1. Vautsi miten aitoja kuvia :) :). Kiva on piipahtaa sivuillasi.
    Tuo raparperi juttu on testattava jo tänään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Leena - kiva kun piipahdit ja jätit kommentin. :) Toivottavasti raparperit maistuu hyvälle! :)

      Poista
  2. Ihanaa! Me saamme pian raparperia ystävältäni, joten tätä on kokeiltava!

    VastaaPoista
  3. Ihanan kesäiseltä näyttää ja maistuukin varmasti herkulliselle ja juuri kesälle :) Ihanaa päivää!

    VastaaPoista
  4. Oi kun herkun näköistä! Ihan jo vesikielellä odotan, että meidän raparperi kasvaisi hieman isommaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toissapäivänä leikkasin kaikki vähänkin pitkät varret ja nyt taas katsoin äsken, että on paljon uutta kasvanut. Tosi vikkelään nuo kasvaa. :)

      Poista
  5. I dont know which I like the most, the spring flowers or the puddings!

    Cheers - Stewart M - Melbourne

    VastaaPoista
  6. Can I get this rhubarb dessert also without rhubarb, too??? :-) Or could you replace the rhubarb by Vienna sausage and the cream by some mustard for me??? :-))

    By the way: have you ever thought about lacquering your (toe) nails with the siniristilippu, in the blue and white colour of the flag of Finland / Suomen lippu?

    That will certainly look as cool as your black nails... :-)

    Uwe.

    VastaaPoista
  7. Ihanan kesäisiä kuvia! Mä tein juuri ensimmäisen raparperipaistoksen, mutta täytyypä testata tuotakin herkkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen niin kyllästynyt raparperipiiraaseen - tää on niin helppo ja nopea eikä tule turhia vehnäjauhoja yms. :) Vois muuten sopia jäisien puolukoidenkin kanssa jos tykkää kirpakasta. :)

      Poista
  8. Kiitos vinkistä ja kauniista kuvista! Meilläkin ovat raparperit pian syöntikunnossa, toivottavasti löydän pakasteesta mansikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti sopii muutkin pakastemarjat. :) Ja jos laittaa sokeria raparpereihin enemmän niin tulee makeampaa. :)

      Poista
  9. Helpolta ja herkulliselta vaikuttaa tuo raparperireseptisi, mansikoita löytyy vielä pakkasesta, joten kokeiluun menee.

    VastaaPoista
  10. Raparperia löytyy mansikoita ei.. näyttää niin herkulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvää myös kaadettuna vaniljajäätelön päälle.. ;-)

      Poista
  11. Nami nami. Nyt vaan kun sais jostain raparperia... Hmm.

    VastaaPoista
  12. Looks absolutely delightful. Thank you so very much for sharing it with me today.

    VastaaPoista
  13. Jälleen kerran ihania kuvia :)

    Täytyy tuo ohje laittaa muistiin. Varmasti herkullista :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raparperista tulee näin makeaa ja pehmeää. :-)

      Poista