maanantaina, joulukuuta 03, 2012

Winter boots



Huomasin juuri kun pakkaset tulivat vihdoin, että minultahan puuttuu oikein paksut talvisaapikkaat - siis sellaiset oikein ihanat muhkeat, joihin tarvittaessa mahtuisi villasukatkin. Ja mieluiten sellaiset, jotka olisi nopea vetää jalkaan.

Viime talvena ostin jostain alennusmyynnin alennuksesta viidellä eurolla marketista sellaiset. Muuten kivat, mutta kesän aikana jostain syystä ne olivat hajonneet säilytyksessä - pohja oli melkein kokonaan irronnut toisesta kengästä.

Netti on pullollaan ihania kenkiä, nämäkin MOS copenhagen bootsit, oikein tollaset eskimokengät - varmasti lämpöiset. No hinta jättää kyllä kylmäksi. Ei ehkä.




Onko kellään kokemusta huopikkaista? Pikkutyttönä minulla oli huopikkaat, punaiset. Äiti lauloi minulle sitä huopikas-laulua - miksi ihmeessä muuten sen tytön äiti halusi ne huopikkaat piilottaa...





Mukavaa pakkaspäivää sinulle!!



21 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mä oon haaveillut huopikkaista! Mutta hinta on niin kova etten oo vielä saanut säätettyä niihin. :) Miehelläni on kovilla pakkasilla sellaiset nilkkamittaiset lahtisen huopikkaat, ja kehuu ettei varpaita kyllä palele.
Lapsen mulla oli monetkin...

Nyt on kahdet UGGit (kuinka taipuukin). Toiset tilasin kaks vuotta sitten ulkomailta, ja ne kesti tulla melkein puoli vuotta, lopulta sain ne jotenkin kummallisesti ilmaiseksi. Toiset ostin tänä talvena kaverilta vähän käytettyinä ja edullisesti. Niissä kyllä varpaat kanssa tarkenee! =)

Sokrutin kirjoitti...

Huopikkaat on aivan mahtavat. Halosella ainakin on. Tosin ovat tosi kysyttyjä ollut, viime vuonnakin loppunut koot kesken. Minä olen ajatellut mustia huopikkaita, monivuotiset ainakin! Nyt mulla on ulkoilu ja kauppakenkinä TBL waterproof kengät.http://sokrutin.blogspot.fi/2012/10/mun-saappaat.html Ja on tosi kivat ja helpot!

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Suosittelen kuiville pakkaskeleille Uggeja ja lumisimpiin ja mahdollisesti kosteimpiin keleihin Soreleita tai vastaavia talvisaappaita. Itselläni molemmat ja tyytyväinen olen! <3

www.whiteandfresh.fi

Cheri kirjoitti...

Juuri tulin pihalta ja varpaita palelee. Huopikkaita kaipaan, ne olisivat näillä keleillä ihan parhaat. Laulun äiti piilotti huopikkaat, ettei tyttö (ei mikään pikkutyttö enää) pääsisi rimpsalle :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Mä pitkin hampain ostin viime talvena (minun kukkarolle) sika kalliit Riekerin saapikkaat. Tosi nätit ja ihanat muuten mutta ne on niin kapeat malliltaan, että villasukka ei mahdu - nytkin äsken tuolla pakkasessa varpaat paleli kyllä kamalasti!

Pieni Lintu kirjoitti...

Harmi kun ei moista liikettä täällä ole. :/

Päivi Lemström kirjoitti...

IHANIA saapikkaita, mitä lämpimämmät sitä paremmat...
XX

Pieni Lintu kirjoitti...

Niinpä tietenkin, en ole kuullut laulua nyt aikuisena - ehkä olisin ymmärtänyt tuon.. ;) Hih!

Pieni Lintu kirjoitti...

Niinpä!!! Mikä siinä vain on, että on niin vaikea omiin vaatteisiinsa pistää rahaa. :) No kyllähän se on niin, että hyvät kalliimmat talvikengät on meillä kestäneet pikkuveljelle ja sitten vielä olen saanut myytyä eteenpäin. Tosin omat kengät olisivat pitkäikäisemmät, ei mun jalka enää kasva. ;)

mirka kirjoitti...

heips, lähtisin sorelli linjalle, irrotettavalla pohjalla ( ellokselta kun tulee 1 tavara puoleen hintaan niin hintaa jää noin 60-70€) muistaakseni.
Huopikkaat on lämpöset, toki vähän liukkaat, lahtisen huopikkaita saa haloselta 150e hintaan. TÖysän kenkätehtaalla kivoja lapikkaita, huopasina...hinta toki 130 pinnassa joten kylmäks vetää :)
Kaikissa näissä kunnon lesti, sorellit kestää loskaa parhaiten.
Uggsit läpimärät het ku plussille päästään ja hetki seistään...
riippuu kuinka käytännöllistä haluaa, aina se ei ole sitten esteettisesti se nätein;)
eiku meittimään...

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, tää oli valaiseva vastaus!

Töölön tyllerö kirjoitti...

Eipä noita pienenä tajunnut. :D Mä lauloin noin nelivuotiaana Tuula Amberlan Lulua sanoilla "hän illalla kohtasi lapiomiehet". Luulin, että siinä lauletaan niin, kun en tiennyt, mitä ovat rappiomiehet.

Pieni Lintu kirjoitti...

Haha!!! :D No entäs ku äitini ei tykänny kun lauloin Kikan Sukkula venukseen. :D

J kirjoitti...

Huopikkaat olis ihanat, mutta pelkään että liian liukkaat. Voisin hommata itelleni oikeesti ihan peruskuomat, varmaan olis lämpimät! :D Mulla hajos viime vuonna ostetuista nahkasaapikkaista (missä huopavillavuori) vetoketju ja iski kunnon kenkädilemman päälle. Tietty nakkasin viime talvena kaikki vanhat kengät mäkeen... Nature Shopissa on tosi hyvät alet, siihen toimi vielä Miiman (väriepäsuora) alekoodi niin reilun 200euron Emuille jäi hintaa alle 80euroa. Testataan nyt sitten onko noi kunnon karvareuhkat mistään kotoisin! :)

Katja kirjoitti...

Jos huopikkaat on huopapohjalla ne ei oo kovinkaan liukkaat, mutta kuluu puhki ajan mittaan. Ja taitaa niissä nykyään olla aina toi pohja, mitä mallistosta kattelin. Ja toisaalta, huopikas on vaan kovan pakkasen pelastus. Ei niitä voi pitää, jos epäilee, että lähelle nollaa mennään. Näitä paukkupakkasia varten ne kyl ois ihanat.

Tiina kirjoitti...

Ah olen jo vuosia haaveillut että saisin itselleni huopikkaat. Varmasti on niin, että ne ovat sitten vain oikeasti kuivan kelin (pakkasen) kengät, mutta uskoisin että ne ois niin täydelliset. Nyt se hankinta tosin siirtynee kun sain Australian tuliaisina mieheltäni pitkävartiset lampaannahkaiset uggit. Ei ne Uggit (rekisteröity tavaramerkki), mutta aidot nahkaiset ja karvaiset australialaiset ja voin sanoa että ei ole tarvinnut yhtä kerrosta sukkahousuja enempää mekkojen kanssa nyt 24 asteen pakkasella pitää kun on ollut nuo kengät jalassa. Ja toisaalta myöskin hengittävät, joten ei vaadi sitä kireää pakkasta että voi laittaa jalkaan. Tosin varmasti nämäkin märällä kelillä jäävät kenkäkaappiin.

Pieni Lintu kirjoitti...

Apua, ei Kuomia kiitos. ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Aivan, pitäs olla tosiaan sitten reilusti pakkasta.

Pieni Lintu kirjoitti...

Varmaan ihanat!!

Ina kirjoitti...

Ma haaveilen kanssa huopikkaista! Mulla on sellaiset huopatossu topposet joissa on kumipohja ettei liukastele. Tosi katevat. Niilla voi tepustaa huoletta roskia viemaan ja kellariin ja pitavat varpaat lampimina sisallakin. Taalla vaan normi huopikkaat ei taida kauheen katevia olla. Valilla on lunta. Valilla sataa taas vetta ja paikat ihan markina. Odottelen siis Suomeen paluuta! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Varmasti kätevät roskien vienti kengät. :)