tiistaina, maaliskuuta 22, 2011

Gluteeniton täytekakku



Tuli tarve leipoa gluteeniton ja samalla myös laktoositon täytekakku. Selattiin netistä ohjeita ja reseptikirjoista ja vähän sieltä sun täältä. Siis tämähän on tosi hyvää! Taidanpa jatkossakin tehdä täytekakkupohjan tällä reseptillä.

Laktoositonta kuohukermaa onneksi saa nykyään. Pohja kostutettiin tuoreita luomumandariineja puristamalla. Välissä ei ole kuin kermavaahtoa ja banaania ja tummaa Maraboun 86% suklaata rouhittuna. Mansikoita meinasin laittaa pakastimesta lisäksi, mutta laiskuus iski. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä kakku maistui kyllä tosi herkulliselta!



Here is some cake for you too!

This gluten-free recipe was very easy.
Just whip eggs and sugar,
add baking powder and potato flour.

225 celsius - 'bout 7 minutes

Eat with whipped cream,
bananas and dark chocolate!








15 kommenttia:

  1. Yummy! That definitely would make me happy!

    VastaaPoista
  2. Nam, näyttää niin herkulliselta, kiitos ohjeesta:)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana ja tuo uusi banneri on vielä ihanampi :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Vaikuttaa helpolta, taidan kokeilla...minäkin voisin tuota syödä...jos vielä vähän muuntelen täytettä =D.

    VastaaPoista
  5. Mmmmmm yummy!!! I think I must try this recipie... Definitly Happiness :)

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa ihanalta - näyttää vielä paremmalta. Haluan kakkua! =)

    VastaaPoista
  7. Mä jouduin joskus oleen gluteiinittomalla ruokavaliolla ja voi kauhistus, niitä gluteiinittomia leivonnaisia, joita silloin oli tarjoilla.

    Toi kakku näyttää niin kauniilta ja houkuttelevalta ja varmaan maistuukin hyvälle. :)

    VastaaPoista
  8. Itkupilli, no sanos muuta..tai riisikakkuja. ;)

    VastaaPoista
  9. Ei tarvii olla millään kuurilla sen puolesta terve mutta voisin silti tehdä tuon, tarviiko sitä vehnäjauhoa aina olla joka paikassa. Näyttää hyvältä ja tykkään banaanitäytteestä.
    Rupes kuola valuun näppikselle slurp

    VastaaPoista