keskiviikkona, huhtikuuta 21, 2010

Raportoitavia salaisuuksia

Osallistuin Possumamman järjestämään Salainen kirppisystävä 4:een!



Tehtävänä oli katsella omalle salaiselle ystävälleen kaikkea kivaa kirpputorilta. Minun ystäväni oli Hertta! Hain tänään paketin Postista ja heti autossa piti repiä paketti auki, että näin mitä siellä on - en malttanut odottaa kotiin asti. *hih* Paketissa oli vaikka mitä kivaa ja hienoa - korttikin mukana, jossa Hertta kertoi ostaneensa "kirppuja" minulle tuunattavaksi tai käytettäväksi sellaisenaan.



Paketista löytyi valtava määrä tavaraa; Talouspaperiteline, jotain minulle outoja kristallisiemeniä joista vissiin kasvaa jotain (valaiskaa tietämätöntä..), reseptikirja herkkujen väsäämiseen...



Kehyksiä; Valkoinen iso Riviera Maisonin vitriinikehys vauvantossuineen (kehykseen laitan varmaan jotain ihanaa esille), sininen söpö taulu johon mies tykästyi (valkoista maalia taidan laittaa kehyksiin) ja aivan ihana harmaa metallinen ja koristeellinen kehys, johon jo meidän hääkuvan laitoin. Tämä sopii meidän olohuoneen väreihin hyvin!



Kaikista ihanista jutuista ihanimmat mielestäni oli kuitenkin nämä...



...pitkähkö virkattu kaitaliina - kiva kesäisiin kattauksiin tai voisihan siitä tuunatakin jotain!? Ja söpönen House Doctorin kahvikuppikynttilänjalka!!!

Enkö saanutkin tosi upeita juttuja!??? Kiitos sinulle Hertta - hyvin olit lukenut ja seurannut, mistä pidän!







Oma yllätettäväni oli Rintelän Ruusa!


Ruusalle oli helppo löytää kivoja juttuja kun huomasin hänen pitävän samantyylisistä jutuista kun minä itsekin ja hän on käsityöihminen ja tuunaa kaikkea käytetyistä tarvikkeista.

Lähetin salaista postia Ruusalle kahdessa osassa; Ensimmäisessä osassa raidallista kangasta ompeluksiin, kasan vanhoja lusikoita sekä suloisen tarjottimen ja roosan pikkuisen liinan.



En vielä ensimmäiseen lähetykseen laittanut kuka olen, mutta Ruusa oli kuulemma minua vähän epäillyt omaksi salaiseksi kirppisystäväkseen. Toisessa paketissa paljastin sitten kuka olin ja toisessa lähetyksessä Ruusalle lähti pari liinaa, vanha avain, pitsiä ja erilaisia nauhoja ompelua varten.



Tässä vielä kaikki samassa kuvassa:



...oma lähetykseni alkoi tuon Hertan mahtipaketin jälkeen näyttämään melko köyhältä!



Kiitokset myös Possumammalle kirppisystävän emännöinnistä!


11 kommenttia:

Hertta kirjoitti...

Hienoa, että "kirput" pääsivät hyvään kotiin :D. Oli niitä mukavaa pyydystääkin...
Niistä "kristallinsiemenistä" tiedoksi, että ovat ns. kastelukiteitä eli lisää niihin pussin ohjeen mukaisesti vettä, anna turvota ja kas - sinulla on kulhollinen värikkäitä palleroita.

Tässä esimerkki käytöstä:
"Varaa kaksi maljakkoa jotka mahtuvat sisäkkäin. Laita suurempaan maljakkoon valmista geeliä ja upota pienempi maljakko geeliin. Laita pienempään maljakkoon kynttilä palamaan. Kynttilän valo läpäisee geelin kauniisti. Voit myös laittaa kukkia geeliin. Kukkia ei näin ollen tarvitse kastella ollenkaan, sillä kukat saavat veden geelistä. HUOM. Vaaleat kukat saattavat värjäytyä värillisestä geelistä."

Iloista kevättä Sinulle ja perheellesi,
"Salainen ystäväsi Hertta"

Ruusa kirjoitti...

Mutta paketti EI ollut köyhä!! :D Kuten joistain kuvista näkyy, käyttöön on jo menneet mm.avain ja punaista nauhaa. Kiva paketti se oli!
Ja niin on tuo sinunkin pakettisi! Tosi nätti on tuo kynttiläkupponen!:)

anrinko kirjoitti...

Minusta sait aivan IHANIA juttuja ja sinun pakettisi minkä lähetit oli todella ihana! Voi, mä missasin tän tällä kertaa. Olen monesti osallistunut aikaisemmin.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Hertta kun valaisit pöljää!!! x) Pitääpä kokeilla!

Kiva Ruusa kun tykkäsit! <3

Possumamma kirjoitti...

Lähetit hienon paketin, ja sait hienon paketin=tosi hienoa!;D

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on jotain haetavaa mun
blogista

Ouna kirjoitti...

Ihania salaisia :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Annika: Voi kiitos kaunis!!! :) Liitin blogisi tähän postaukseen:

http://pienilintu.blogspot.com/2010/03/award.html

Tack!!!! ♥

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Iiiihanan paketin olet saanut ja ihan yhtä ihanan lähettänyt!!
Minusta se kynttiläjalkakuppi on aivan ihana.

Mukavaa loppuviikkoa!!

Mia kirjoitti...

Onpas kivat paketit kumpainenkin. :)
Tulihan muuten se minun laittama arvontapalkinto jo?

Pieni Lintu kirjoitti...

Mia: Tuli eilen, postailen siitä kun ehdin. :)