lauantaina, tammikuuta 02, 2010

-18

Mitä teillä tehdään paukkupakkasilla?



(kuva netistä)


Me ei olla tänään jaksettu mennä ulos..ihan järkyttävän kylmä! Tai oikeastaan ihanan tunnelmallisen kylmä. Illalla saunaan! Ihanaa!

Täytyy myöntää, että näillä keleillä lapset tuijottaa TV:tä enemmän. No yleensä pyytävät jonkin DVDn, mutta alkavat leikkimään sitten muuta ja sivusilmällä välillä vilkuilevat TV:tä. Nyt poikien 2v ja 4v mielestä Wall-E on IN. Onhan se ihana leffa! Aika harvassa on sellaiset tosi kivat lastenohjelmat tai -elokuvat, missä ei ole liikaa pelottavia kohtia. Tämä on yksi kivoimmista mitä tiedän ja me aikuisetkin jaksamme tätä katsoa

Toinen mitä on viime päivinä katsottu on Autot, tuli jouluna TV:stä, tallensin ja poltin DVD:lle. Siinä on toinen mitä kuopus ei pelkää! Madagascar on myös poikien suosiossa, jatko-osaa kuopus pelkää - siitä pitää pari kohtausta kelata aina ohi

Disneyn suosikkeja ollaan keräilty myös muutamia; Topi ja Tessu, 101 Dalmatialaista on poikien mielestä kivoja. Lisää lastenohjelmista mm. tästä!

Ollaan itsekkin vuokrailtu nyt syksyn/talven aikana aika paljon leffoja. Lapset nukkumaan, herkkuja olohuoneen sohvalle ja luurit päähän! Elokuvissa emme ole käyneet moneen vuoteen - nuukuus kai on iskenyt, mielummin katsomme vuokrattuna 5-7 elokuvaa samalla hintaa ja saa käydä jääkaapilla ja vessassa vapaasti. *heh* Omasta mielestä hyviä elokuvia on ollut mm. Australia, City of Ember, GranTorino jne. Surkeitakin on tullut töllättyä, näistä voisin mainita mm. I am legend - en tykännyt yhtään




Mukavia pakkaskelejä,

12 kommenttia:

shaoli kirjoitti...

Me käytiin pyörimässä Itiksessä - ihan vain siksi, että ei ole oikein mitään muutakaan tekemistä ja halusin bongata alet. Tuntui olevan vain monen muunkin hupia, kun lähtiessä meni 10 minuuttia kaksissa liikennevaloissa =I

Palapelit, muistipelit, piirustelu ja dvd:t, eipä kai muuta. Eilen käytiin kaikki omat lelut läpi. Pitäisi varmaan ottaa esiin ne palapelit nyt.

Uimahalliin menisin, jos olisi yksi lapsi tai mies mukana/kotona toisen kanssa.

Pieni Lintu kirjoitti...

Pojat piirtää joka päivä tosi paljon! :D Ja pienempi leikkii mielellään duploilla nykysin. :) ..samoin palapeleistä tykkää!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Hauskaa alkanutta vuotta! Ihana blogi sinulla. Me kävimme juuri tukilasten (8- ja 9-vuotiaat) kanssa uimahallissa. Muuten pakkasilla kuuluu päivään pientä ulkoilua (täällä muuten -22 astetta nyt)ja paljon sisällä oloa ja pelailua. Skibboa, Cluedoa, Afrikan tähteä ja Bakaria on pelattu ja takassa sekä kynttilöissä on poltettu nappuloiden pyynnöstä tulta ja tunnelmoitu kuumaa mehua juoden. Illalla saunaan ja paistetaan takkamakkaraa.

Siinä meidän vinkkejä pakkasille;)

-Anu

Sari kirjoitti...

Täällä samaisen verran pakkasta ja isäntä juur lähti lasten kanssa ulos kun hyppivät jo seinillä =D
Pelailua( jazzia), leffoja, kirjoja ja askarteluja, puuhelmi koruen tekoa ja nahistelua....=)

Oliviah kirjoitti...

Pistetään kymmenen astetta paremmaksi, meillä mittari näyttää -28 ja mies lähti just lenkille;)

Ouna kirjoitti...

Meillä lapset katsoo lastenohjelmia, leikkivät ja touhuavat keskenään ja tottakai tappelevat päivinä jolloin ei päästä ulkoilemaan, ja muulloinkin sama meininki :D.
Paukkupakkaspäivät ei siis poikkea mitenkään muista päivistä.
Meilläkin on ollut -18 päivä. Tänään käytiin sen verran ulkona, että tehtiin pulkkareissu kauppaan, kun täällä ei ole hiekoitettuja teitä :).

Tellu kirjoitti...

Eilen elokuvissa :) ja tänään lähin poikien kaa Kivihakaan kauppoihin ja houkuttelin ranskalaisten voimin pariin kauppaan... ja sit.. ei siellä kauppakeskuksessa enää ollukaan ranskalais-ravintolaa :( eli Hesen drive in:n kautta kotiin syömään... Meillä on legot, dinot ja palapelit ihan pop.

Sokrutin kirjoitti...

Me kyllä käydään kerran päivässä ulkona edes happi hyppelyllä. Pulkalla korttelin ympäri ja lumityöt tehdään.

Nyt on oiva aika tavata ystäviä!
Kutsutkaa siis kavereita kylään, lapsillekkin.
Meillä on ens viikon kalenteri buukattu ;)
Wiin Mario ja pleikan Sing Star on nyt IN. Ja ovat katsoneet myös unohdettuja vanhoja dvd levyjä :)

Hanna kirjoitti...

Vähän tylsää kun on niin kovat pakkaset mutta upeasti lunta että tekisi mieli mennä ulos.
Vuokrasin tässä jokin aika sitten Vicky Crtina Barcelonan ja tykkäsin siitä.
Harmittaa, että tuo Autot jäi katsomatta.

Hyvää uutta vuotta!

Pieni Lintu kirjoitti...

Upea ilma tänään!!! :) -4 ja kaunis kirkas tähtitaivas..tulimme juuri pulkkamäestä ja oli hauskaa!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Pakkasherran paukutellessa henkseleitä meillä piirretään ja maalataan.
Nyt mies on opettanut esikoiselle Unoa ja on ollut innoissaan.Sitten myös lautapelejä,Kimbleä ja PuuhaPeten semmoista yhtä ollaan pelattu.
Kirjoja lueskellaan,leivotaan,otan lähes aina lapset mukaan,esikoinen nauttii sunnattomasti,nuorempi on tottapuhuen enemmän Riesa,mutta täytyyhän mukaan päästä (jos ei sitten nuku).
Myös piirrettyjä katsotaan.
Mekin ollaan viimeaikona taas innostuttu katselemaan miehen kanssa vähän elokuvia (aiemmin katsottiin paljonki,sitten hiljaisempaa,nyt elpymässä sekin puuha) ja viimeisimmät ovat Poika ja Aina vierelläsi.Molemmista tykkään! Aina vierelläsi nostatti taas eilen kyyneleet poskille.

Unelma-alli kirjoitti...

Pakkasta on tosiaan piisannut. Talvella tulee tosiaan katottua enempi elokuvia, kun pihallakaan ei iltaisin oikeen näe mitään puuhata... Vuokrasimme tällä viikolla elokuvan: Benjamin Buttonin uskomaton elämä. Se oli aika hidastempoinen, mutta ihan hyvä, vähän erileinen. Parasta oli varmaan Brat Pitt pääsosassa! :D