torstaina, huhtikuuta 09, 2009

Kuopuksen vaatekaapin sisältöä




Kesää odotellessa; Ihanan raikkaita vihreitä paitoja odottamassa pikkuista käyttäjäänsä. Bamse-paita ostettu hyväkuntoisena käytettynä..Katvigin raitapaidan tilasin esikoiselle yhdestä nettipuodista, mutta Katvigin paidat kun ovat tosi niukkaa mitoitusta niin tämä meneekin kuopukselle..miksei niiden koot voi pitää muuten paikkaansa!??



Lindexiä ja KappAhlia, tottakai! Tämän malliset farkut sopii pyöreävatsaiselle taaperolle hyvin



Kuinkahan monet velourhousut kuopuksen vaatekaapista löytyy..!? Eipä ole tullut laskettua, tässä muutama vihreäsävyinen Lindexin pöksyjä..nuo trikoiset on Naperon..parin epäonnistuneen Napero-body ostoksen jälkeen vannoin, että en ikinä osta Naperoa enää, mutta sorruin Mammuttimarkkinoilla noihin raikkaan vihreisiin trikoopöksyihin. Ihania housuja ja hyvän mallisia pienelle käyttäjälle




Kivoja Huutis-löytöjä; Snoffs, IdaT, Lindex..Auto-teeppari Seppälästä ostettu uutena






IdaT, KappAhl, Lindex ja NameIt..ihania ihania housuja ihanissa väreissä

Rakastan uusretro-tyylisiä lastenvaatteita. Paljon tulee ostettua liikkeistä mm. KappAhl ja Lindex. Netistä tilailen IdaT:tä, Småfolkia ja Katvigia muunmuassa. Jotain ihania löytöjä olen tehnyt myös Huuto.net:stä..mm. Snoffsin ApaDig-puseron jne.....




2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Onpa tutun näköistä,Lindexin velourhousuja meilläkin vino pino,on niin helppoja ja pehmoisia.Samannäköiset farkutkin löytyy,just tuo joustovyötärö on ehdoton kun maha vie miestä siinä missä mies mahaa.Ihania paitoja,meillä on hyvin samanlainen maku.Ja samat KappAhlin punaisenkirjavat retropöksyt ja paita on meilläkin.Noista runsaskuvioisista KappAhlin paidoista & housuista olen tykänny,kangas kestää pesuja hyvin,vain resoreihin tulee vähän nyppyä.Mutta ne KappAhlin paidat,joihin kuosi on painettu (vai onko niihin toisiinkin?),haalistuvat pesussa tosi nopeasti ja kuvat venähtää käytössä.Silti niihin sorrun kun kuosit niin kivoja..Katvig,Polarn O. Pyret,Me&I,Urban Elk ym ym olis aivan ihania mutta niihin ei kotiäidin kukkaro oikein veny,josko sitten kun on taas töissä joskus..

Pieni Lintu kirjoitti...

Jep, olisi kiva ostella vaikka ja mitä, mutta onneksi on keksitty alet..uskomattomia löytöjä sattuu joskus tekeen merkkivaatteissa! :) Totta, että kaikki KappAhlin paidat ei oo kovinkaa laatutavaraa..raitapaidat nyppääntyy ja pyjamatkin, samoten Lindexillä..armottomat nukat ja haalistumat. Noi värikkäät ja kuviolliset kyllä pysyy tosiaan hyvinä! :)